Natania Travel

Lični blog velikog zaljubljenika u putovanja

webdesign
Natania Travel Logo

Beograđanka, entuzijasta, potpuni zaljubljenik u putovanja. Njen entuzijazam nas je bukvalno primorao da obučemo kostim svetskog putnika i za nju izradimo sajt kakav i zaslužuje.

Svaki novi sadržaj koji smo ubacivali na sajt bio je svojevrstan put širom Afrike, Azije, Evrope, Bliskog Istoka. Puno fotografija, sveden veb dizajn koji vas direktno vodi od Beograda ka najuzbudljivijim destinacijama.

A što se tiče njenog dizajnerskog tima, jedva čekamo da probamo mastiku o kojoj je tako uzbudljivo pisala! Moramo priznati da nismo samo mi prepoznali njen profesionalizam. Nekoliko eminentnih časopisa takođe rado sarađuju s njom jer prepoznaju njen kvalitet!

0
kontinenta
0+
destinacija
0+
pređenih km

Zadatak

Kompletno dizajniranje i izrada sajta, sa fokusom na blog. Polazna osnova bila je logotip koji je već imala. Oko njega smo izgradili celokupan dizajn uz apsolutnu slobodu koju nam je poverila. Želeli smo da njena iskustva predstavimo na brz i pregledan način – sve što vas interesuje, na samo par klikova od naslovne strane.

Rezime

„Želim da svoja iskustva sa putovanja prenesim drugima“. To je bila dovoljna polazna tačka za nas. U potpunosti smo svo naše profesionalno iskustvo podredili ovom projektu. Rezultat je evidentan. Za Natašu smo izradili sofisticirani, dvojezični blog koji odiše jednostavnošću. Laka navigacija, estetski moderan dizajn, kao i mogućnost da u njemu uživate i na vašem tabletu ili mobilnom telefonu, daje ovom blogu ono što Nataša želi da nam pruži – prozor ka čitavom svetu!

Loading...