piksel kod

Vinarija Aquila

#brendiranje #logo design #web design #mobile responsive
Osnovana
2018.
godine
Vinograd površine
2
hektara
Kapacitet vinarije
12.000
litara

Naš zadatak

Kompletno brendiranje vinarije Aquila. Izrada logotipa, rešenja za vizit-karte, etiketa za top ponudu vinarije, kao i izrada vebsajta. Stvaranje autentičnog brenda za ekskluzivna vina vrhunskog sastava i kvaliteta.

O klijentu

Vinarija Aquila je porodična vinarija, nastala na sopstvenom imanju porodice Nikolić. Vinariju odlikuje proizvodnja visokokvalitetnih i vrhunskih vina sa prepoznatljivim teroarom juga Srbije. Vrhunska vina u srcu Babičkog vinogorja nastaju na nadmorskoj visini od 274m, od grožđa sa 23-26% šećera, idealnog za pravljenje snažnih i karakternih vina. Ona spremno otvaraju vrata Leskovačke kotline, prelepe oaze vinogradarskih krajolika, znatiželjnim ljubiteljima vina i vinogradarstva.

Naša rešenja

Dizajn Logoa

Logotip je na adekvatan način predstavio svu eleganciju i suptilnost vina, kao i jasnu snagu koju Aquila (orao) prirodno predstavlja. Ubrzo nakon izrade logotipa napravili smo i set vizit-karti.

Vizit Karta

Želeli smo da na adekvatan način dočaramo jednostavnost dobrog ukusa, i dosledno predstavimo prefinjenost i snagu brenda Aquila.

Etikete

za ekskluzivna Aquila vina

Crveno Vino

Dizajnirali smo etiketu za Cabernet Sauvignon, crveno vino pod nazivom Bastion. Naša želja je bila da celokupni dizajn odiše prefinošću, elegancijom, ali i ekskluzivnošću, jer ovo nisu komercijalna vina široke potrošnje.

Belo Vino

Vinarija Aquila ima još jedan adut, i to kakav! Chardonnay & Sauvignon Blanc, belo vino sa nazivom “Uvertira”. Naš dizajn vam govori upravo to - bićete polako uvedeni u senzualni svet najboljih vina, divne hrane i uživanja.

Sajt

Dizajn

Želeli smo da zagolicamo vašu maštu. Ova vina jednostavno morate probati, tako da smo pored atraktivnih vizuelnih rešenja ukratko predstavili ponudu vinarije, uz najbitnije informacije. Sajt je napravljen tako da na brz i efikasan način osetite brend, uz sve najmodernije tehničke i dizajnerske zahteve.

Responzivnost

Znamo da ste stalno u pokretu, a mobilni uređaj vam je jedan od najvažnijih prijatelja! Zato smo radili na responzivnosti sajta, da ono što vidite na vašem tabletu ili mobilnom uređaju daje pravu sliku i potpuni korisnički ugođaj.

Molimo, unesite podatke