Narodno pozorište Leskovac

Tradicija duga 124 godine

graphicdesign, brochure
Narodno pozorište Leskovac Logo

Narodno pozorište u Leskovcu baštini više od 120 godina postojanja pozorišnog i kulturnog života Leskovčana i šire okoline Leskovca. Uz kratke predahe, kratke ali burne prekide, danas je to pozorište na ponos i diku svih građana juga Srbije i jedna od najznačajnijih ustanova kulture na ovim prostorima.

Njihov široki repertoar predstava za odrasle i decu, kao i gostujućih predstava je nešto što iznova okuplja brojne male i velike obožavaoce pozorišnog života u Leskovcu.

0+
godina postojanja
0+
predstava godišnje
0+
zaposlenih

Metamorfoza – Festival mladih

Ovaj jedinstveni praznik mladih pozorišnih stvaralaca nam je bio dovoljna inspiracija za brošuru koja odiše dinamikom, mladošću i energijom učesnika i stvaralaca Festivala. Naravno, sve to je uklopljeno u zvanične boje Grada i Narodnog Pozorišta uz poštovanje svežine i značaja ideje stvaranja jednog ovako dragocenog umetničkog događaja.

Metamorfoza

Predstava „Svici“

Brošuru za predstavu “Svici” smo zamislili kao priliku da se što lakše prodre u suštinu predstave – šta ona znači, ko stoji iza nje i ko nam je može najlakše približiti. Otvara je dramaturška beseda Željka Hubača koji u svom prepoznatljivom stilu približava predstavu budućim gledaocima. Na to se potpuno enametljivo nadovezuje deo o autorki komada kao i njena autentična rediteljska beleška. Na kraju, sve informacije su zaokružene u jedinstvenu celinu, čekajući trenutak kada odlazimo po kartu i ulazimo u potpuno novo pozorišno iskustvo.

Svici
Loading...