piksel kod

PaprikArt agencija ima otvorenu poziciju
za Social Media Manager -a

Nudimo 3 meseca plaćene prakse osobi iz Leskovca ili okoline. Nisu nam potrebni “pokažite mi gde da kliknem” kandidati već neko ko je voljan da sam istraži potencijal socijalnih mreža uz naše mentorstvo.

Javi nam se ukoliko si zaljubljenik u socijalne mreže i zainteresovan si da radiš u prijatnom okruženju sa (donekle :) ) normalnim ljudima.

Svoj CV nam možeš poslati na info@paprikart.rs

Opis pozicije

  • Definisanje i vođenje socijalne strategije, postavljanje ciljeva i targetiranje ciljane publike
  • Izrada, održavanje i postovanje multi-channel sadržaja.
  • Komunikacija sa klijentima i poslovnim partnerima na dnevnom nivou
  • Korišćenje potrebnih social tool alata u svrhu poboljšanja rezultata
  • Identifikovanje i usavršavanje novih načina za korišćenje socijalnih platformi u svrhu poboljšanja interakcije sa publikom
  • Definisanje key performance indikatora (KPI) i pisanje izveštaja korišćenjem nativne platforme i third-party alata
  • Konstantna optimizacija poslovnog modela u vidu razvijanja najbolje poslovne prakse, strategija, analiza, planiranja i kupovnih taktika
  • Izrada prezentacija prilagođenih najnovijim socijalnim trendovima

Pitanja i odgovori

Da li je potrebno znanje iz oblasti grafičkog dizajna?

Treba nam neko ko će umeti da razlikuje “dobar” i “loš” dizajn ali mi već imamo našeg grafičkog dizajnera sa kojim ćeš sarađivati. Ako si toliko vešt da umeš da praviš foto-montaže svojih kolega onda ti je to dodatni plus ;)

Da li ću pokretati reklame na fejsu?

Da, trošićeš naš novac na reklame. Bolje bi ti bilo da naučiš da to valjano radiš :)

Da li je potrebno poznavanje engleskog jezika?

Zbog specifičnosti pozicije spikanje engleskog jezika kao maternjeg je konačni cilj. Minimum koji tražimo je veoma dobro vladanje, ne samo engleskim jezikom generalno već i poznavanje tehnika pisane i usmene formalne komunikacije.

Da li je ovaj posao namenjen muškarcima ili ženama?

Pol je skroz nebitan. Ono što je bitno je da zdrava logika za tebe predstavlja način života a da ti je kreativnost sušta potreba. ;)

Kolika će mi biti plata dok traje plaćena praksa?

Prva tri meseca je akcenat na tvom učenju i usavršavanju. Daćemo ti neku crkavicu da preživiš ova turbulentna vremena. Želimo da pratiš trendove i sam kreiraš svoj “preko trnja do zvezda” put.

Kolika će mi biti plata nakon toga?

We’ll cross that bridge when we get there :) U suštini će sve zavisiti od tebe. Više znaš = više vrediš…

Nemam instagram nalog i ne znam kako se koristi

Onda ovaj posao nije za tebe :(
Instagram je uz fejsbuk glavni baja. Pravi zaljubljenik u socijalne mreže je već isprobao većinu njih. Na nama je da klijentu predložimo oko kojih socijalnih mreža da gradi svoje online prisustvo ali “Malčice je drukčije u praksi ♫”

Kada mogu da počnem sa praksom?

Konkurs je otvoren najkasnije do 10. septembra. Postoji mogućnost prevremenog završetka konkursa u slučaju prijavljivanja dovoljnog broja kandidata zato nam pošalji svoj CV na vreme (odmah nakon što završiš sa čitanjem).

Razgovori sa klijentima će biti obavljeni pojedinačno. Ukoliko procenimo da si prava osoba za posao, pristupićemo proceni nivoa stručnosti i u zavisnosti od toga dogovoriti datum početka plaćene prakse (poželjno je da se sa istom krene već od 01. septembra).